Forum World Of Wars U60
Szeregowy
Pod nickiem Mike Wazalski kryje sie Micheasz. Tak sie zwe Mam 18 lat. Pochodze z wojewodztwa lodzkiego. Konkretniej nie tak daleko Sieradza. Chodze do Technikum Informatycznego. Jak sama nazwa profilu wskazuje - lubie posiedziec przed PC lubie tez adrenalinke na asfalcie W ogame nie gram zbyt dlugo wiec nie mam sie czym chwalic jesli chodzi o wyniki. Jednak gierka mnie troszke wciagnela i jak do tej pory lecimy do gory
Szeregowy
Czuje siê jak na spotkaniu AA xD. Mam 19 lat i do koñca miesi±ca mam maturki. Pochodzê z Ko³obrzegu. Graæ w ogame'a zacz±³em ok 2 miechy temu na unii 50 bez wiêkszych sukcesów. Mam msc. 2914. PoZdrawiam wszystkich. Nazywam siê S³awek xD
Ostatnio edytowany przez silky power (2008-05-19 18:09:03)
Szeregowy
ja gam juz zzzz 3 latka albo wiecej jestem z poznania mam 25 prawie 26 pracuje moje uni to 33 osiagniecie narazie top 70 gralem tez na 17 , 19 ,22 ,
imie to krzys
POZDRAWIAM
Ostatnio edytowany przez OJCIEC DYREKTOR (2008-05-19 18:05:34)
Witam :] a Ja mam na imie Mateusz mam 19 lat prawie 20 zreszt±
Moje doswiadczenie w ogame jest praktycznie zerowe od bodajze tygodnia gram w t± gierke:P i jestem troszke zielony, ale spoko mysle ¿e nadrobie hehe
Pozdrawiam wszystkich
To mo¿e i ja co¶ o sobie napiszê... Na imiê mam Marcin, we wrze¶niu stuknie mi 18-tka ,
w ogame gram z dobre 2 lata (na U12 i kiedy¶ na U34), mieszkam w Kêdzierzynie-Ko¼lu (woj.Opolskie), chodzê do zawodówki - kierunek mechanik pojazdów samochodowych.
... i to by by³o na tyle... jak kto¶ ma jakie¶ pytania to waliæ ¶mia³o... nie czaiæ siê
Witam.
Mam 17 lat. Jestem z K-Kozla (Jak Pit_Bull... zreszta kumpel z bylej klasy)
Nie pale marichu...
Na ogame ostatni raz gralem 2 lata temu, przez rok, ale statow juz nie pamietam xD
Jestem aktualnie w LO.
Imie: Sebastian.